Afdrukken

Welkom bij Vakantievilla Zeeland

Zie fotoalbum onder knop boven.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Deze exclusieve ( MIVA )vakantievilla ligt in het park Zeeland Village in Scharendijke. Naast het park is een supermarkt en op het park een zwembad voor de kids.

Het park grenst aan prachtige Grevelingemeer, het grootste zoutwater meer van Europa. Een klein en intiem strandje maakt het meer vanuit het park toegankelijk.

Daarnaast ligt de knusse plezierhaven van Scharendijke met iedere dag vertier door de vele zeilboten die in en uitvaren.

Het gezellige dorpje Scharendijke met supermarkt, bakker, pizzeria, een paar restaurantjes en wat andere winkeltjes, ligt tegen het park en is dus gemakkelijk te voet of met rolstoel te bereikbaar. U vindt hier niet de disco’s en het vakantie gedruis van het 8 km verderop gelegen Renesse, maar wel een paar gezellige terrasjes in de knusse dorpstraat.

Het prachtige Noordzeestrand ligt op één kilometer afstand, door de Brouwersdam gemarkeerd met het Grevelingenmeer. Hierdoor is de zee en het strand op deze plaats gemakkelijk bereikbaar met auto en rolstoel (scootmobiel).

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Ervaringen van onze huurders